Честит рожден ден, Forno Cipollini 2!

Второто късче от Тоскана в центъра на София вече е на една година! След като Forno Cipollini на ул. Оборище отесня за всички любители на истинския италиански дух и атмосфера, преди точно една година врати отвори и Forno Cipollini на пл. Журналист.

На едно от най-емблематичните местенца в центъра на София успяхме да създадем една малка Тоскана. Фурната работи безотказно вече 365 дни, за да изпече най-италианските пици в радиус от поне 100 километра – тънка, хрупкава коричка, малко, но внимателно подбрани и дозирани добавки.

0 (2)

Нескромно ще се похвалим, че през последната година успяхме да създадем страхотен екип – в кухнята се вихрят в сплотен тандем Крис и Масимо. С характерна само за италианците страст двамата следят тенденциите в италианската кухня и не се бавят да ги изпробват и предоставят на нашите гости. Меги и екипът в салона успяват да създадат позитивна и приятелска атмосфера, която предразполага за вълнуващи разговори и шумен смях!

По отношение на храната – наблегнахме на италианските специалитети. Успяхме да създадем традиция, която очаквате – обедният пакет е разнообразен и свеж всеки ден, съобразен със сезона и с винаги свежи продукти. В петък по традиция и без изключение предлагаме италианска рибена супа, която обожавате!

Угодихме Ви и по време на постите със специално вегетарианско (постно) меню. Специални предложения имаше и за Никулден, Св. Валентин, а за Великден пекохме цяло агне на дъбови дърва!

Едно от големите удобства, които успяхме да създадем е възможността да Ви доставим от любимите пици вкъщи и в офиса! Вече можете да си  поръчате през сайта на foodpanda.

Щастливи и доволни си честитим днес рождения ден и с нетърпения очакваме предизвикателствата и радостите на следващата годна! Благодарим Ви, че бяхте до нас и направихте Forno Cipollini това, което е!

Buon compleanno e tanti auguri!

Comments are closed.